— hectoribrc763

20 de cadouri pe care le poți oferi șefului tău dacă le Love Relatii cupluri

BDSM: sugestii pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou in dormitor? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt interesat oameni – atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte de experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a descoperi indicatori si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent – ca un incepator tu ar trebui ramai departe de intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte a merge orice fel de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms – Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni constient de. Nu va fret daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier – acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM indicii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai bine, dupa aceea puteti absolut incercati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa via casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai important BDSM idei este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant elegant – in special in piele si, de asemenea, latex. Desigur, este in intregime cat tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. Spre deosebire de normal lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a manipulati un nou functie precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, net precum si specializate magazine furnizati o masiva optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat tema pe pliant mai multe informatii sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte – aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte petrecere invitati pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti folosi un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, mai jos jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel in toate diferite alte datorie joaca acele joc suprematie si trimitere, fara risc este foarte crucial. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de genuine durere, este de fapt esential sa stabiliti un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il veti ambii instant identifica ca un indicator pentru a opri orice simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul care legat de sex – cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece subs poate fi adesea legat.

Fara mila

BDSM este unica metoda care solicita o uriasa suma de conteaza pe companion. Acesta este metoda ca ar trebui fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie sa constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si faceti placere sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe suspiciune si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm– si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, practica a acestuia sa fie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti companion orgasm yourself – in ciuda daca ramane in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm orice loc cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica vibratii, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discretie.

Recent Comments

  Archives

  Categories

  0 comments
  Submit comment

  You must be logged in to post a comment.

  site by bcz